Zanat pekla u Generalturistu, sada je voditeljica odjela u Unilineu

Autor: Poslovni.hr , 24. srpanj 2013. u 11:54
Ivana Hitner

Ivana Hitner nova je voditeljica korporativnih i sportskih putovanja vodeće domaće putničke kompanije – Uniline.

Ivana Hitner nova je voditeljica korporativnih i sportskih putovanja vodeće domaće putničke kompanije – Uniline. Na novoj će poziciji biti odgovorna za poslovanje navedenog odjela, točnije, riječ je o poziciji koja objedinjuje organizaciju svih segmenata putničkih usluga za korporativne klijente te sportske klubove i saveze s kojima Uniline posluje.

Odjel koji Hitner preuzima u vrlo kratkom je roku doživio poslovnu i rezultatsku ekspanziju te bilježi najveći rast među odjelima u sklopu ukupnog poslovanja Unilinea, priopćeno je iz te kompanije.

Hitner ističe kako je jedan od glavnih ciljeva odjela preuzeti većinski udio na tržištu korporativnih putovanja te putničkih usluga za sportske saveze i klubove. “Kvaliteta Unilinea te iskustvo kadrova uz izniman timski rad, garancija su dostizanja sinergije između svih sportskih i korporativnih subjekata, te preduvjet za sigurno ostvarenje zadanih ciljeva”.

Ivana Hitner je prije dolaska u Uniline obnašala funkciju voditelja poslova kongresnog i korporativnog odjela Generalturista. Prije toga, dugi niz godina obnašala je veći broj funkcija u sklopu agencije Ban Tours.

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_cool]

New Report

Close