Stjepko Hlevnjak je novi član Uprave Maraske d.d.

Autor: Poslovni.hr , 01. lipanj 2023. u 15:00
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Maraska d.d., tvrtka u vlasništvu Stanić Grupe objavila je da je uspješno završena reorganizacija u sklopu preuzimanja Maraske d.d. te da je od 1. lipnja 2023. novi i jedini član Uprave Maraske Stjepko Hlevnjak.

„Preuzimanjem Maraske d.d. Stanić grupa proširila je svoj proizvodni portfelj u smjeru jakih alkoholnih pića i bezalkoholnih pića te postala vlasnikom hrvatskog brenda s dugom tradicijom koji je prepoznat u cijelom svijetu. Stanić grupa ima jasnu strategiju za razvoj Maraske koja podrazumijeva proširenje proizvodnog asortimana, inovacije, rebrending postojećih proizvoda, proširenje izvoznih kapaciteta te jačanja pozicije na tržištu“, izjavio je ovom prilikom Stjepko Hlevnjak, član Uprave Maraske d.d.

“Svi planirani procesi završeni su uspješno, u čemu veliku zaslugu ima i Stjepko Hlevnjak, a na čemu smo mu zahvalni“, izjavio je Zoran Mabić, predsjednik Uprave Stanić Beveragesa.

Stjepko Hlevnjak je započeo poslovnu karijeru u Stanić Grupi  2000. godine kao voditelj prodaje u Dalmaciji, zatim je nekoliko godina vodio komercijalni tim u BiH dijelu Grupacije.

Od akvizicije Juicy-ja 2014. godine obnašao je poziciju Direktora prodaje Stanić Beveragesa do akvizicije Maraske.

Maraska d.d. proizvodi bezalkoholna pića i jaka alkoholna pića, a među njima su najpoznatiji sokovi Amarena i likeri Maraschino, Pelinkovac, Orahovac, Travarica, Šljivovica te drugi biljni i voćni likeri.

Komentirajte prvi

New Report

Close