Slaven Kartelo novi partner u PwC-u Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 06. lipanj 2022. u 10:50
Foto: PwC

Na novoj će funkciji biti zadužen za savjetovanja u projektima na tržištu kapitala te širim uslugama revizije i računovodstvenog savjetovanja s naglaskom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe.

Slaven Kartelo s 1. danom mjeseca srpnja postaje novi partner u PwC Hrvatska, a na novoj će funkciji biti zadužen za savjetovanja u projektima na tržištu kapitala te širim uslugama revizije i računovodstvenog savjetovanja s naglaskom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe.

Slaven ima više od 20 godina profesionalnog iskustva te je većinu svog poslovnog puta proveo obavljajući poslove revizije. Kroz to je razdoblje Slaven imao priliku i čast raditi s najvećim društvima u Republici Hrvatskoj, velikim grupacijama na lokalnom i međunarodnom tržištu te obavljati složene zadatke u reviziji s ciljem stvaranja povjerenja u društvu i rješavanja važnih problema. Zadnjih nekoliko godina uz poslove revizije, voditelj je usluga tržištima kapitala i računovodstvenog savjetovanja te edukacijskog segmenta PwC’s Academy. Zbog svoje strasti za prenošenjem svog znanja i iskustva drugima, dugogodišnji je predavač na brojnim predavanjima u organizaciji raznih stručnih tijela. Također, aktivan je član revizorske zajednice u Hrvatskoj kroz svoju ulogu člana vijeća Hrvatske revizorske komore.

Na svom poslovnom putu Slaven je kontinuirano potvrđivao snažne poslovne i voditeljske vještine s visokom razinom energije i entuzijazma kao i jake tehničke sposobnosti ključne za postizanje postavljenih poslovnih ciljeva.

Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na smjeru Računovodstvo te je ponosan nositelj profesionalnog certifikata ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Također, ovlašteni je revizor u Republici Hrvatskoj te međunarodno certificirani Interni revizor (CIA).

“Tijekom cijelog mog dosadašnjeg života vodio sam se osnovnim vrijednostima koje mi je od malih nogu ugradila moja obitelj – poniznost, stjecanje povjerenja i spremnost pomoći drugima. Kada tome dodam stalnu znatiželju i želju za usvajanjem novih znanja, šaku suza, vreću smijeha i malo pjesme, znam da imam savršen temelj na kojem gradim svoju poslovnu kuću. Želja mi je u svakom poslovnom zadatku i izazovu pomoći poslovnim partnerima ostvariti njihove ciljeve, umanjiti rizike i na kraju postupiti ispravno. Time dodajem vrijednost poslovnim partnerima koji to od mene s pravom i očekuju. Naročito sam ponosan na veliku podršku koju sam imao prvenstveno od obitelji pa onda i svih poslovnih kolega i partnera, sadašnjih i bivših jer sam od svakog od njih ponešto naučio. Veselim se nastaviti istim putem i spreman sam za nove izazove koji stoje pred nama jer znam da ih je uz kvalitetan tim uvijek lakše savladati”, istaknuo je Slaven Kartelo povodom imenovanja na mjesto partnera u Odjelu za reviziju i računovodstveno savjetovanje PwC-a Hrvatska.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close