Potvrda stigla nakon dva mjeseca: Ledić će voditi Kraš

Autor: Jadranka Dozan , 12. svibanj 2020. u 22:00

Fortenova grupa u ponedjeljak je objavila da će krajem ovog tjedna na mjestu predsjednika Uprave Konzuma plus Ledića zamijeniti njegov zamjenik, Zoran Mitreski.

Ono što se u poslovnoj zajednici šuškalo još početkom ožujka, sad je i potvrđeno: dosadašnji predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić preuzima kormilo Kraša.

Iz zagrebačke su konditorske kompanije putem Zagrebačke burze jučer objavili da je Nadzorni odbor prihvatio ostavku Damira Bulića na mjesto predsjednika Uprave te da će tu funkciju sa 16. svibnjem preuzeti Ledić.

Bulić će pak ostati dio Uprave, ali kao njezin član. Je li se Ledićev transfer malo oduljio zbog koronavirusa, ne zna se, ali uglavnom se smatra da je Konzum cijelu tu situaciju dobro prebrodio.

Novoimenovanom predsjedniku Uprave NO Kraša potvrdio je mandat na godinu dana. Inače, iz smjera Fortenova grupe MI Braća Pivac kao većinski dioničar Kraša prije nekoliko mjeseci je u Krašev tim povukla i nekadašnjeg direktora Žitnjaka Josipa Šiljega.

Istodobno, Fortenova grupa u ponedjeljak je objavila da će krajem ovog tjedna na mjestu predsjednika Uprave Konzuma plus Ledića zamijeniti njegov zamjenik, Zoran Mitreski.

To pak nije bila i jedina ovotjedna kadrovska vijest iz te grupe; u paketu su potvrdili da je napušta i Marin Poljak kojega će na mjestu direktora Leda plus zamijeniti Ivan Babić.

Komentirajte prvi

New Report

Close