Max Brehm osnažuje tim tvrtke TBWA Zagreb

Autor: Poslovni.hr , 28. rujan 2016. u 11:55
Foto: Press

Max Brehm magistrirao je Art&Direction na pariškoj komunikacijskoj školi Sup de Pub.

TBWA Zagreb, jedna od vodećih hrvatskih marketinških agencija i članica globalne Omnicom mreže, osnažila je interne kreativne kapacitete novim zaposlenikom Maxom Brehmom koji dolazi na poziciju direktora kreativnog odjela Agencije. Brehm na novu poziciju dolazi iz TBWA Pariz, a u TBWA Zagreb će biti zadužen za poslove kreativnog razvoja agencije.

U Hrvatsku me put doveo prije nepune dvije godine i vrlo brzo me zainteresirala kultura, ljudi i način života, ali i rada koji se razlikuje od onoga u Francuskoj. Iz tog razloga, prelazak u tvrtku TBWA\Zagreb, među vodeće stručnjake za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj, logičan je nastavak u mojoj karijeri. Kontinuirano unapređenje znanja i vještina komunikacije moj je profesionalni i osobni cilj te vjerujem kako će naša buduća sinergija znanja i iskustva proizvesti dobre rezultate", rekao je Max Brehm preuzimajući novo radno mjesto.

Max Brehm magistrirao je Art&Direction na pariškoj komunikacijskoj školi Sup de Pub, a prije dolaska u zagrebački TBWA dvije je godine proveo na osmišljavanju kampanja za prestižne svjetske brendove kao što su Martell, Delsey, La Monnaie de Paris, Cepp/La Martiniquaise.

"Drago mi je što je Max prepoznao baš TBWA\Zagreb kao pravo mjesto za nastavak profesionalne karijere. Njegovim upošljavanjem nastavljamo s visokom profesionalizacijom tima tvrtke, posebice u trenutku kada sklapamo partnerstva na inozemnim tržištima", izjavio je Senad Mehdin, direktor TBWA\Zagreb.

Komentirajte prvi

New Report

Close