Imenovan novi glavni izvršni direktor BIPE

Autor: Poslovni.hr , 04. kolovoz 2020. u 12:46
FOTO: Press

Kai Pataky kao glavni izvršni direktor bit će nadležan za sektore ekspanzije, upravljanja prostorom, logistike, nabave i inovacija.

U novoj upravljačkoj strukturi lanca drogerija BIPA Hrvatska član Uprave Kai Pataky preuzet će i funkciju glavnog izvršnog direktora, dok će mu potporu u vođenju poslovanja pružati Tina Jurjević na funkciji Operativne direktorice, te Franz Studeny na poziciji Financijskog direktora.

Kai Pataky kao glavni izvršni direktor bit će nadležan za sektore ekspanzije, upravljanja prostorom, logistike, nabave i inovacija.

Financijski direktor bit će nadležan za sektore računovodstva, kontrolinga, informatike, pravnih poslova i HAFI, dok će Operativna direktorica biti nadležna za sektore ljudskih resursa, marketinga i prodaje. Tina Jurjević preuzima funkciju Operativne direktorice od 1. kolovoza. Kao članica BIPA tima više od desetljeća, u kompaniji je do sada bila odgovorna za područja ljudskih potencijala, zaštite na radu, strategije i prodaje, a njeno bogato iskustvo nesumnjivo će pridonijeti daljnjem razvoju kompanije.

Nova upravljačka struktura u kojoj su članovi Uprave Kai Pataky i Markus Geyer nastavit će uspješnu suradnju između BIPE Austrija i BIPE Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close