Dalekovod dobio novog člana Uprave za financije

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2012. u 14:02
PIX

Goran Brajdić dolazi s mjesta Člana Uprave za financije tvrtke Adriatica.net gdje je bio odgovoran za financijsko poslovanje grupe.

Na današnoj sjednici Nadzornog odbora Dalekovoda donešena je odluka o imenovanju Gorana Brajdića za Člana Uprave zaduženog za financije društva na mandat od 1.prosinca 2012. do 1.prosinca 2017., priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

Brajdić dolazi s mjesta Člana Uprave za financije tvrtke Adriatica.net gdje je bio odgovoran za financijsko poslovanje grupe. Svoju karijeru počeo je u PBZ-u, u Sektoru riznice 1999. a nastavio u tvrtkama poput Hrvatskog telekoma, Zagrebačke banke, Tiska, Znanja, i  Atlasa.

Predsjednik je Uprave Hrvatske udruge korporativnih rizničara te član Uprave Europske udruge korporativnih rizničara. "Dolazak g. Brajdića na  mjesto člana Uprave društva Dalekovod d.d. događa su u izuzetno osjetljivom  trenutku za cijelu grupu Dalekovod te smatramo da de svojim dugogodišnjim iskustvom pridonijeti  konsolidaciji računa, financijskoj stabilnosti i restrukturiranju“, izjavio je Predsjednik Uprave  Dalekovoda, Matjaž Gorjup.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Hvala, ispravili smo 🙂

…Brajdid ili Brajdić?????

New Report

Close