Tražite posao? Radnike trebaju H&M, Holcim, FLEET rent a car…

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2013. u 10:57
Thinkstock

U suradnji s portalom Posao.hr svakog utorka donosimo svježe vijesti s tržišta rada.

U suradnji s portalom Posao.hr svakog utorka donosimo svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr.

Evo ovotjednog izbora:

  1. Nakladnička kuća Mate objavila je oglas za lektora i korektora hrvatskog jezika. Riječ je o honorarnom poslu lekture i korekture stručnih knjiga s područja ekonomije. Više pročitajte ovdje.
  2. Modni lanac H&M objavio je oglas za voditelja odjela. Više informacija saznajte ovdje.
  3. Holcim zapošljava suradnika u nabavi. Mjesto rada je u Koromačnu sa obavljanjem poslova u nabavi za sve lokacije Holcima u Hrvatskoj. Saznajte više.
  4. FLEET rent a car objavio je oglas za poziciju 'Key Account Manager'. Detaljnije pročitajte ovdje.
  5. Posao.hr za klijenta maloprodajnu tvrtku, traži odgovornu osobu s iskustvom za radno mjesto poslovođe. Mjesto rada je u Virovitici. Više pročitajte ovdje.

Komentari (5)
Pogledajte sve


A moja žena se htjela prijaviti za čistačicu u školi, ali tek kad objave natječaj za "school cleaning menager", jer joj to puno bolje zvuči, a možda bi onda bila i plaća bolja!

[emo_smijeh][emo_smijeh]

A moja žena se htjela prijaviti za čistačicu u školi, ali tek kad objave natječaj za “school cleaning menager”, jer joj to puno bolje zvuči, a možda bi onda bila i plaća bolja!

[emo_naivan]

Meni je zapeo za oko oglas pod 4. S obzirom da je koristena engleska rijec “key account manager” interesira me da li to dodje nesto kao cuvar kljuceva auta rent a car kuce. Nesto poput cuvara drzavnog pecata. Po meni bi s obzirom na iznimnu odgovornost koju zahtjeva takva funkcija jedno takvo radno mjesto trebalo biti i jako dobro placen.

New Report

Close