Riječki Vito i Flora u pohodu na strana tržišta

Autor: Marta Duić , 29. travanj 2015. u 11:51
Proizvodi prirodnog sastava i neškodljivi, velikim dijelom zamjenjuju umjetna sredstva za zaštitu i ubrzanje rasta biljaka

Hrvatski proizvod za pospješenje rasta bilja predstavlja se svijetu Indiegogo crowdfunding kampanjom.

Tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke inovativna je tvrtka s relativno mladim, malim, ali ambicioznim timom koji trenutno broji pet članova.

Zaposleni u Biocrystal technologies svoju misiju vide, kako kažu, u činjenju života svim živim bićima, prije svega ljudima, ali i životinjama i biljkama, zdravijim, ljepšim i punim energije, i to uz pomoć potpuno prirodne i dokazano učinkovite Biocrystal tehnologije. Ova je mješavina najprije ugrađivana u proizvode za spavanje, s ciljem da ljudima omogući da tijekom noći potpuno obnove energiju, odnosno imaju čvrst i neprekinut san.

Nakon znanstvene potvrde učinkovitosti Biocrystala kod ljudi, započelo je istraživanja učinkovitosti kod životinja te biljaka. Istraživanje provedeno u Kanadi, u Institutu za zaštitu biljaka pokazalo je na primjeru pšenice da ona koja je pod djelovanjem Biocrystala brže i zdravije klija i razvija se, od obične koja nije prošla tretman. Biocrystal tehnologija omogućila je stvaranje mješavine 16 odabranih kristala i minerala s dodatkom srebra i zlata.    

 "Oblik i dizajn se mijenjao, da bismo danas imali Vitu i Floru dopadljive obožavateljima bilja. Njihova imena osmislila je, putem natječaja koji smo organizirali na društveni mrežama djevojka po imenu Natali i za to osvojila nagradu", kažu iz Biocrystala. Vito i Flora se osim u Hrvatskoj prodaju i u Austriji i Velikoj Britaniji. "Ove zemlje svakako nisu završetak priče za nas, jer planiramo Vitu i Floru predstaviti cijelom svijetu, a to upravo činimo i posredstvom Indiegogo crowdfunding kampanje koja je u tijeku", pohvalili su se iz Biocrystala.

Vito&Flora proizvedeni su u Hrvatskoj, a predstavljaju jedinstveni proizvod u svijetu, prirodnog su sastava, potpuno neškodljivi i velikim dijelom zamjenjuju obradu biljaka umjetnim sredstvima. Usto omogućavaju i znatne uštede novca koji se troši na kupnju sredstava za obradu bilja. Biocrystal mješavina, tvrde proizvođači, omogućit će kućnom cvijeću i zelenim biljkama brži rast, veće i brojnije cvjetove te znatno manje biljnih bolesti. "Cilj nam je pomoći svakoj biljci i razvijati proizvod kako bi on bio primjeren i za vrtove, staklenike i vinograde", zaključuju iz Biocrystala. 

Komentirajte prvi

New Report

Close