Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Prije dvije godine pokrenuli biznis iz garaže, a danas imaju veliku pekaru sa 61 zaposlenikom

Autor: Poslovni.hr
02. siječanj 2018. u 11:47
Podijeli članak —
Foto: Thinkstock

Otvorili su i pogon za pripravu i pečenje kruha ispod sača u Zagrebu sa 11 zaposlenika.

Bračni par Danijela i Marijo Maršić-Samčović iz Prološca Donjeg razvili su iz svoje male kućne pekare pravi biznis i to pod parolom "Kod kuće ti je najbolje, samo triba radit ko u Njemačkoj i neće ti garant ništa falit".

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Tvrde kako su oni dokaz da se može raditi i lijepo zaraditi u Imotskoj krajini, iz koje svakim danom odlaze mladi za poslom u inozemstvo, kako bi mogli pristojno živjeti.

Bračni par Danijela i Marijo Maršić-Samčović iz Prološca Donjeg razvili su iz svoje male kućne pekare pravi biznis i to pod parolom "Kod kuće ti je najbolje, samo triba radit ko u Njemačkoj i neće ti garant ništa falit".

Tvrde kako su oni dokaz da se može raditi i lijepo zaraditi u Imotskoj krajini, iz koje svakim danom odlaze mladi za poslom u inozemstvo, kako bi mogli pristojno živjeti.

Kako piše Slobodna Dalmacija, prije dvije godine u maloj garaži u sklopu svoje kuće njih petero iz obitelji započeli su s pripremom i pečenjem domaćeg kruha ispod saća (peke), da bi danas u sklopu lijepe obiteljske kuće osvanula nova velika pekara, ispred garaže petnaestak vozila opremljenih za prijevoz kruha.

I ono najljepše za Imotsku krajinu, 61 uposleni radnik koji svaki mjesec uredno primaju jako dobru plaću, a otvorili su pogon za pripravu i pečenje kruha ispod sača u Zagrebu sa 11 zaposlenika.

Autor: Poslovni.hr
02. siječanj 2018. u 11:47
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close