Prije četiri godine, ljubitelj ljute hrane Goran Vrabec iz zagorskog Jakovlja, vlasnik tvrtke za najam audio i video opreme, poštom je naručio petnaestak sjemenki chilli papričica i zamolio majku da ih zasadi u stakleniku. Rezulati su, kaže, bili fantastični. I hobi je ubrzo postao biznis. Pokrenuo je brend Volim ljuto, lani je proizveo šest tona papričica, ove sezone očekuje 15 tona. Stigle su i prve nagrade – njegov Brutalero Scorpion proglašen je u Los Angelesu svjetskim viceprvakom u kategoriji ultra hot.
U svega nekolikogodina, od pokusnih zagorskih chilli papričica napravili ste svjetskog viceprvake?

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu