Zagreb ulaže 73 milijuna kuna u sedam objekata

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2017. u 12:46
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Nakon višegodišnjeg lošeg statusa i peticija građana Grad Zagreb ušao je u posjed objekta SRC Sopot te će uskoro početi uređenje i sanacija igrališta.

Grad Zagreb do kraja ove godine bit će bogatiji za sedam sportskih objekata čija je vrijednost 73,2 milijuna kuna. Još je osam objekata u fazi izrade dokumentacije i traženja projektanata. Sve je počelo prošle godine kada je u svibnju otvoren bazenski kompleks Svetice vrijedan 130 milijuna kuna, a prošle godine otvoren je i bazen u naselju Iver. U završnoj fazi projekta je bazenski kompleks Jelkovec koji će obuhvaćati tri bazena i sportsku dvoranu.

Šest kružnih staza

Atletičari će konačno dobiti svoju dvoranu i to u paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma. Investicija je 11 milijuna kuna, a otvorenje bi trebalo biti u listopadu ove godine. Dvorana će imati kružne atletske staze od 200 metara s četiri trake te sprinterske od 60 metara sa šest traka. Na Zagrebačkom velesajmu svoju dvoranu dobit će i boksači, u paviljonu 18. Grad Zagreb i Zagrebački holding d.o.o., Podružnica Zagrebački velesajam, sklopit će ugovor o zakupu poslovnog prostora, piše Večernji list.

Nakon višegodišnjeg lošeg statusa i peticija građana Grad Zagreb ušao je u posjed objekta SRC Sopot te će uskoro početi uređenje i sanacija igrališta. Na SRC-u Klaka uredit će se atletska staza, vrijednost je investicije milijun i 400 tisuća kuna. Sedam milijuna kuna uložit će se u obnovu SRC-a Kozari bok gdje će biti igrališta za košarku, rukomet, teniski tereni, boćalište, stolni tenis te nogometno igralište.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close