Za novogodišnje blagdane u Dubrovniku otvoreno 16 hotela

Autor: Poslovni.hr/Hina , 20. prosinac 2012. u 21:46
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Očekuje se 5000 gostiju iz Turske, Velike Britanije, BiH, Španjolske, Slovenije i Albanije te iz Hrvatske.

Na konferenciji za novinare u povodu novogodišnjeg programa na Stradunu glasnogovornica Turističke zajednice grada Dubrovnika Jelka Tepšić rekla da će za novogodišnje blagdane u Dubrovniku biti otvoreno 16 hotela, a očekuje se 5000 gostiju iz Turske, Velike Britanije, BiH, Španjolske, Slovenije i Albanije te iz Hrvatske.

Novogodišnji program počet će 29. prosinca navečer, kada će na Stradunu nastupiti Buco i Srđan i grupa "Valetudo". Nedjelja, 30. prosinca, rezervirana je za klape pa će tako na Stradunu u 21 sat nastupiti popularne klape "Cambi", "Rišpet" i "Kaše".

Program na Staru godinu počinje prijepodne nastupom klape "Raguza", a točno u 12 sati na programu je tradicionalna kolenda uz nastup dubrovačke Gradske glazbe, Folklornog ansambla "Linđo" i Zbora "Libertas" te čestitku gradonačelnika Andre Vlahušića.

Nakon toga u 12,30 sati bit će upriličen dječji doček uz Sanju Doležal. Program dočeka Nove godine otvorit će u 21,30 sati klapa "Intrade" i Tomislav Bralić, a u 2013. godinu posjetitelje će na Stradunu uvesti "Novi fosili" i dubrovačka grupa "Dariva". Prvog siječnja 2013. u 12 sati koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar.

Komentirajte prvi

New Report

Close