Vraća se veliki sajam poslova u Hrvatskoj, više od 100 domaćih i inozemnih poduzeća predstavlja se zainteresiranim studentima

Autor: Poslovni.hr , 08. veljača 2022. u 11:59
Foto: Press

Posjetitelji će se na kraju prvog dana u opuštenoj atmosferi moći družiti s potencijalnim budućim poslodavcima.

Vraća se Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj orijentiran na studente tehničkih fakulteta i interesa, koji će se 15. izdanju održati 11. i 12. svibnja. Organizatori događaja, Fakultet elektronike i računarstva (FER) i Klub studenata elektrotehnike, najavili su da se događaj seli na drugu lokaciju, no još ne otkrivaju detalje.

Više od 100 domaćih i inozemnih poduzeća zainteresiranim studentima predstavit će svoje projekte, tehnologije i znanja na kreativno uređenim štandovima, talkovima, radionicama i panel raspravama. Studenti će s druge strane u razgovoru s poslodavcima moći saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja i tako se upoznati s aktualnostima na tržištu rada.

Uz glavni program Job Faira, posjetitelji će se na kraju prvog dana u opuštenoj atmosferi moći družiti s potencijalnim budućim poslodavcima. Očekuje se i nastavak tradicije Hot Talka, razgovora u kojem uz konzumaciju ljutih umaka sudionici odgovaraju na “vruća pitanja.”

Organizatori najavljuju skorašnje otvorenje prijava za poduzeća i ostale važne informacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close