Vidošević šokiran jer ga je u hotelskoj sobi dočekala austrijska voda

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2012. u 15:57
Nadan Vidošević (PXL)

‘U hotelskim sobama nas je sinoć dočekala austrijska voda! To je upozorenje hrvatskim proizvođačima’.

Iz formalne i pomalo letargične jutarnje atmosfere na današnjem otvorenju Dana turizma u Dubrovniku sve je svojim govorom prenuo predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, piše Večernji list.

– U hotelskim sobama nas je sinoć dočekala austrijska voda! To je upozorenje hrvatskim proizvođačima. Ovaj hotel se više ne zove kao nekada Plakir, što znači užitak. Sada mu je ime Lacroma. A ako u našem turizmu neće biti užitka, u konačnici neće biti ni profita – neočekivano kritično i otvoreno osvrnuo se predsjednik HGK-a na domaćine najvećeg godišnjeg skupa hrvatskih turističkih radnika, Valamarov hotel sa četiri zvjezdice Lacroma, piše list.

Većina se turističkih radnika u publci na to međusobno počela pogledavati. Jednima je, kako kasnije priznaju u kuloarskim razgovorima, drago što se čelnik Hrvatske gospodarske komore odvažio govoriti bez dlake na jeziku, jer su i samima nije svidjela uvezena voda kraj hotelskog kreveta. Drugi, pak,misle kako nije bio ni trenutak da se ta tema otvori, pogotovo što je rukavica bačena u lice samim domaćinima skupa, piše list

Komentari (9)
Pogledajte sve

pa imal je friške izvorske vode u pipi iz Omble, il’je možda i tam potegnut cjevovod iz austrougarske…
miami;

nadan ima izgled, ja imam jezik…

i mi smo šokirani da Nadan već 20 godina, ždere, ločei i gradi privatne ville na račun države i pritom nema opipljivih rezultata po hrvatsko gospodarstvo.

Mene samo čudi zbog čega ga nije dočekalo mlijeko.

Cijena vode je puno veća od cijene mlijeka, a nije da baš neki Tajkunčići moraju hraniti krave makar bile Švicarske.

lp

Austrijanci znaju da nema uspjeha ako ne trošiš domaće!

New Report

Close