Valamar najavljuje natječaje za donacije

Autor: Objava za medije , 03. ožujak 2014. u 16:10
Foto: Valamar

Grupacija Valamar najavljuje dva nacionalna projekta u području društvo odgovornog poslovanja, u sklopu kojih će raspisati natječaje za donacije u 2014. godini.

Grupacija Valamar najavljuje dva nacionalna projekta u području društvo odgovornog poslovanja, u sklopu kojih će raspisati natječaje za donacije u 2014. godini. Kroz ove projekte Valamar će donacije usmjeriti u područja u kojima može pružiti izravnu pomoć i podršku lokalnoj zajednici unutar koje posluje.

U sklopu projekta "Tisuću dana na Jadranskom moru" omogućit će se tisuću dana boravka u Valamarovim objektima na Jadranu, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, djecu s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djecu s posebnim potrebama, koja će zajedno sa svojim voditeljima, odnosno stručnim pratiteljima boraviti na moru, u nekoj od Valamarovih destinacija od Istre do Dubrovnika. Drugi projekt pod imenom "Volimo Jadransko more" odnosi se na odabir najboljih ekoloških projekata namijenjenih zaštiti i očuvanju Jadranskog mora i priobalja, u sklopu kojeg će se dodijeliti novčane donacije u ukupnom fondu od sto tisuća kuna za maksimalno tri odabrana projekta. U ponedjeljak, 03. ožujka 2014. grupacija Valamar će na svojim korporativnim web stranicama objaviti sve detaljne informacije i uvjete natječaja.

Ova inicijativa na razini grupacije Valamar nastavak je društveno odgovornih projekata koje najveća turistička grupacija u Hrvatskoj kontinuirano provodi već godinama. Odgovornost prema gostima, zaposlenicima, partnerima i zajednici jedno je od temeljnih Valamarovih načela i osnova za dugoročan poslovni uspjeh. Grupacija Valamar kontinuirano povećava ulaganja u projekte energetske učinkovitosti svojih objekata, a kroz stotine različitih projekata već godinama sudjeluje u kulturnim, sportskim i humanitarnim događajima, manifestacijama i projektima razvoja.

Jedna od istaknutijih društveno odgovornih inicijativa koju Valamar podupire od 2012. godine odnosi se na projekt "meetINblue" Instituta Plavi svijet. Ovim projektom aktivno se podupire zaštita jadranskih dupina i njihova okoliša, za što je Valamar u 2012. godini dobio prestižnu CBTour nagradu, kao najodgovornija kompanija u turizmu u Hrvatskoj.  

Komentirajte prvi

New Report

Close