Uz zagrebački hotel, ulažu u Londonu i New Yorku

Autor: Marija Crnjak , 05. veljača 2020. u 06:15
Lokacija novog hotela u centru Zagreba/ SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL

Vlasnici Arena Hospitality Groupa potvrdili da će novi hotel s 5 zvjezdica biti u Amruševoj.

Iz Arena Hospitality Grupe potvrdili su nam u utorak da će njihova nova hotelska investicija u Zagrebu biti smještena u Amruševoj ulici, čime su potvrdili neslužbene informacije od prošlog tjedna.

Kako je poznato, Arena koja je u vlasništvu nizozemske grupe PPHE objavila je u četvrtak na burzi da ulazi u investiciju u luksuzan hotel u povijesnom dijelu Zagreba. Neslužbeno smo doznali da im objekt iznajmljuje Židovska općina Zagreb. 

"U Amruševoj ulici planiramo otvoriti moderan, vrhunski hotel sa 5 zvjezdica s oko 120 soba, prostorima za sastanke, wellness centrom i restoranom. Izrada arhitektonskog projekta je još u tijeku te će ukupna ulaganja biti uskoro poznata, kao i brend pod kojim će hotel poslovati", izvijestili su nas iz Arene, uz napomenu da će nam se uskoro moći javiti s jasnijom slikom.

Osim hrvatskog portfelja u Puli kojem će se za oko dvije godine pridružiti zagrebački hotel, PPHE Hotel Grupa ima hotele u Berlinu, Budimpešti, Londonu, Utrechtu i Amsterdamu, te posluju pod brendom Park Plaza i Art'otel. Nedavno su najavili otvaranje novog hotela u Londonu i New Yorku.

Prošlog proljeća otvorili su Holmes Hotel u Londonu, na jesen je slijedilo otvorenje hotela Park Plaza Vondelpark u Amsterdamu, u koji su uložili 10 milijuna eura, šest milijuna eura uložili su u obnovu Hotela Park Plaza u Utrechtu.

Uz Zagreb, za 2023. je najavljeno otvaranje Art'otela London Hoxton kojim će upravljati, a u tijeku je preuzimanje projekta u New Yorku. 

Komentirajte prvi

New Report

Close