Utakmicu između Hrvatske i Portugala putem HRT-a pratilo 1,3 milijuna ljudi

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. lipanj 2016. u 13:25
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Nogometaši Hrvatske poraženi su u osmini finala Europskog prvenstva od Portugala sA 0-1, a pogodak odluke postigao je Quaresma u 117. minuti susreta.

Prijenos utakmice između Hrvatske i Portugala (0-1) na Europskom nogometnom prvenstvu na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u subotu 25. lipnja pratilo je 33,1 % opće populacije (AMR), odnosno 1.355.850 gledatelja, pokazuju prvi neslužbeni rezultati gledanosti. 

Nogometaši Hrvatske poraženi su u osmini finala Europskog prvenstva od Portugala sA 0-1, a pogodak odluke postigao je Quaresma u 117. minuti susreta.

Riječ je o prosječnoj gledanosti cijele utakmice, a drugo poluvrijeme bilo je još gledanije te ga je pratilo 34,1 % opće populacije (AMR), odnosno 1.396.439 gledatelja. O velikom zanimanju gledatelja za susret govori i visoki udio u gledanosti (SHR), koji je za cijelu utakmicu iznosio 77,3 %. Toliki je, naime, postotak svih hrvatskih gledatelja koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima i pratili utakmicu između Hrvatske i Portugala.

Dramatičan susret nastavio se u produžecima, koje je je pratilo 33,2 % opće populacije (AMR), odnosno 1,3 milijuna gledatelja. Analizu sinoćnje utakmice i prve komentare na sudjelovanje hrvatske reprezentacije na ovogodišnjemu Europskome nogometnom prvenstvu u emisiji poslije utakmice pratilo je 13,1 % opće populacije (AMR), odnosno 539.564 gledatelja. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

@stipest,

pa ti neznaš ?
Kraš Domačicu i Bajadere.

stipest, 26.06.2016. u 21:31
Svaka čast dečkima što reklamiraju domaće kvalitetne proizvode

Kao Varteks ???

Svaka čast dečkima što reklamiraju domaće kvalitetne proizvode , ali igrali su i dobar nogomet , nema im se šta zamjeriti , dušu su ostavili na terenu.

Iako se osobno baš ne razumijem u nogomet neznam zašto je Manđukić morao igrati do 89 minute kada je neuspjeh dokazao i u prošlim utakmicama ?

A Kalić i Pjaca sjede cjelu utakmicu na klupi ?

New Report

Close