Upozorenje: U nedjelju zatvoren širi centar Zagreba, objavljeni obilazni pravci, ne voze ni tramvaji

Autor: Poslovni.hr , 12. listopad 2019. u 13:59
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na području Policijske uprave zagrebačke, u nedjelju 13. listopada 2019. godine od 9 do 15.30 sati održat će se 28. Zagrebački maraton

Zbog maratona od 8.30 do 15.30 sati za promet će biti zatvorene sljedeće prometnice:

Ilica, od Selske do Trga bana J. Jelačića – Trg bana J. Jelačića – Jurišićeva ul. – Trg hrvatskih velikana – Draškovićeva, od Đorđićeve do Vlaške – Vlaška ul. – Maksimirska – Ul. Dubrava, od Avenije Gojka Šuška do Ulice Poljanice II. – Europski trg.

 U navedeno vrijeme obustavit će se tramvajski promet na cijeloj trasi utrke. Autobusni i tramvajski promet odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.
 
Preporuča se korištenje alternativnog pravca:

Selska – Sveti Duh – Bijenik – Lukšić – Šestinska cesta – Mlinovi – Gračanska- Markuševečka – Vida Ročića – Miroševečka – Slanovečka – Sunekova – Dankovečka – M. Lovraka – V.Žgeneca – Trnovčica – Dubec.

 'Pozivamo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika i redarske službe', poručili su iz PU zagrebačke.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Za koji k.. imamo Jarun, nek tamo trče u krug, a ne po centru trošiti milijune da se zatvara promet, a da ne spominjem smetanje građana.

New Report

Close