Ukrali mu 100.000 kuna iz automobila ispred šoping centra

Autor: Poslovni.hr , 04. svibanj 2018. u 16:05
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Vlasnik automobila zagrebačkih registracija državljanin je Bosne i Hercegovine

Jučer prijepodne u Zadru, u ulici Akcije Maslenica ispred Supernove nepoznati počinitelj je iz automobila  u vlasništvu 43-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi 100 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Vlasnik automobila zagrebačkih registracija državljanin je Bosne i Hercegovine, a policiji je prijavio materijalnu štetu u iznosu od 100 tisuća kuna koje je, kako tvrdi, držao u vozilu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Najjači dokaz da se radi o prevari je to da je Zadar blizu Bosne 😀

Ma nemaš ti pojma. Pa to je pišljivih 13.500 Eura – nije dovoljno ni za kupnju rabljenog Passata.
Istraživanje njemačkog Bundesbanka pokazuje da je u 2014. godini oko 80 posto svih transkacija u zemlji provedeno u gotovini https://www.jutarnji.hr/biznis/financije-i-trzista/u-hrvatskoj-se-gotovo-90-racuna-placa-gotovinom-a-nijemci-novac-drze-kod-kuce-u-sefu/4680137/

Prvo: tko, normalan drži toliki novac u vozilu? Drugo: tko, čiste savjesti i namjera uopće nosi sobom toliki novac, kada se sve transakcije vrše transferom sa računa na račun, posebno one koje su tolikog iznosa? Treće: policija bi trebal ispitati namjere te osobe koja po svemu sudeći želi iz svega izvući materijalnu korist, s druge strane u pitanju je, rekao bih i lažna prijava. Četvrto: automobil ima zagrebačku registraciju, osoba je iz BiH, a novac “nestaje” u Zadru koji je blizu BiH. Na koji je način ta osoba, inače, dakle iz BiH, ostvarila iznos od 100 000 kuna, ako ih nije prenijela iz BiH. Ako sam ja laik, ali iz naše policije svakako nisu. pokažite, gospodo da niste naivci, već vrsni kriminalisti.

New Report

Close