Otvorili hostel s pametnim sobama u Slavonskom Brodu

Autor: Marija Crnjak , 23. siječanj 2019. u 07:51
Hostel je u istom objektu kao hotel i ima istu kvalitetu usluge

Obitelj Lucić od listopada gostima Broda nudi novi proizvod, Smart Hostel kojim žele osvojiti novi segment mlađih odmorišnih gostiju.

Deset godina od otvaranja Hotela Central u središtu Slavonskog Broda, obitelj Lucić od listopada gostima Broda nudi novi proizvod koji u tom gradu dosad nije postojao, Smart Hostel kojim žele osvojiti novi segment mlađih odmorišnih gostiju.

 "Od 2008. godine otvoren je naš Hotel Central, to je mali obiteljski hotel sa 17 soba i zadovoljni smo kako nam ide posao. Uglavnom primamo poslovne goste, ali i odmorišne grupe koje najčešće prolaze kroz grad.

Nadogradnjom objekta i preuređenjem jednog njegova dijela proširili smo poslovanje na hostelski biznis jer smo uvidjeli da je u Slavonskom Brodu potrebna takva usluga. Dosta smo uložili, proširili smo tržište s još nekim stranim agencijama koje će nam dovoditi grupe, tako da očekujemo dobar odaziv", pojasnio je investitor Bruno Lucić.

Makar je registriran kao hostel, Smart pruža hotelsku uslugu, s dvokrevetnim, trokrevetnim i peterokrevetnim sobama s kupaonicama, tuš kabinama i sušilom za kosu te mogućnosti dodatnog kreveta.

Sobe hostela uređene su na razini hotela, ali sa sustavom inteligentnih soba, grijanjem, hlađenjem, smart televizorima, satelitskom i bežičnim internetom, kupaonicama u svim sobama i sušilima za kosu. Sobe su opremljene vrhunskim Bernarda Royal krevetima i antialergijskom posteljinom, ističu vlasnici.

 

Lucić

Puno smo uložili i očekujemo dobar odaziv tržišta na naš novi proizvod.

Kako se radi o istom objektu, gostima hostela na raspolaganju su i sve usluge Hotela Central, poput doručka i punog pansiona, svakodnevnog čišćenja soba i recepcije koja radi 24 sata te besplatnog parkinga.

Od ukupno 30-ak smještajnih objekata u Slavonskom Brodu, gostima je na raspolaganju sedam hotela koji se oglašavaju na platformi Booking.com.

Prema dostupnim statistikama, u Brodsko-posavskoj županiji su prošle godine do kraja studenog zabilježena 2702 turistička dolaska s ukupno 4833 noćenja, što predstavlja porast od 14, odnosno 17 posto u odnosu na isto razdoblje 2017. godine, no i dalje se radi o jednom od krajeva s najslabije razvijenim turizmom, čak i u usporedbi s drugim kontinentalnim županijama. 

Komentirajte prvi

New Report

Close