U Sisku uz prijetnju bombom ušao u školu, u Zagrebu prijetila bombama u zgradi u kojoj živi Kolinda

Autor: Poslovni.hr , 05. ožujak 2021. u 13:07
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Dva ozbiljna incidenta dogodila su se danas. Jedan u Sisku, drugi u Zagrebu.

U Zagrebu je oko podneva došlo do policijske intervencije u Bauerovoj ulici u centru Zagreba. Radi se o zgradi u kojoj živi bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali ona trenutno nije u zgradi. Prema dostupnim informacijama policija je uspjela iz zgrade odvesti ženu koja se zatvorila u stanu i prijetila bombama. Na prozoru stana bila su   dva bijela papira s natpisima “u stanu su bombe”.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Mlađa je muška osoba uz prijetnju bombom ušla u sisačku srednju strukovnu školu

Oko 12.15 sati mlađa muška osoba pojavila se u prostorijama škole i rekla da posjeduje eksplozivnu napravu, rekli su iz PU sisačko-moslavačke za N1.

U školi se u tom trenutku nalazio i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, ali je uspio izaći. Škola je evakuirana, a muškarac se zatvorio u školi. Postupanje je u tijeku.

Policija je opkolila školu, a na lice mjesta došao je i ministar branitelja Tomo Medved. Na mjesto događaja upućen je i pregovarač iz antiterorističke postrojbe ATJ Lučko.

Mladić se predao policiji.

“Čestitke policiji na brzom i promptnom reagiranju kako su riješili i onu krizu u Zagrebu i ovu ovdje”, rekao je ministar Medved.

Komentirajte prvi

New Report

Close