FOTO: U Puli se srušio mali avion, dvoje poginulih, stigle informacije iz zračne luke

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2023. u 13:39
31.03.2023., Pula - U Zracnoj luci Pula pri polijetanju je pao je mali privatni avion pri cemu su poginule dvije osobe. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Pao je avion u Zračnoj luci Pula. Nesreća se dogodila oko 12.30 sati. Već oko 12.40 ekipe hitne pomoći i vatrogasaca krenule su u velikom broju prema Zračnoj luci, saznaje se. Svi letovi do daljnjega su otkazani.

Neslužbeno se doznaje da su poginule dvije osobe.

Nije bila riječ o velikom putničkom avionu, već o malom sportskom. Pretpostavlja se da su iz Njemačke, muškarac i žena, s obzirom da je avion imao njemačku registraciju, piše Glas Istre.

S obzirom da se nesreća dogodila prilikom polijetanja, zrakoplov je bio pun goriva koje se zapalilo nakon pada.

Zračna luka je upravo objavila da su do daljnjeg svi letovi otkazani.

“Obavještavamo javnost da se danas nakon podneva u Zračnoj luci Pula dogodila nesreća prilikom polijetanja manjeg tipa zrakoplova, u kojoj su nažalost život izgubile dvije osobe, a radi se o stranim državljanima. U tijeku su službena postupanja koja provode nadležne službe te ćemo javnost pravodobno izvijestiti o novim saznanjima čim nam nove informacije budu dostupne. Zračna luka Pula izražava duboku sućut zbog nesretnog događaja” poručuju iz Zračne luke.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close