U ovoj godini 10 novih Bipinih poslovnica

Autor: Ivan Tominac , 01. rujan 2020. u 07:44
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Unatoč okolnostima u kojima ih je zatekla 2020., u drogeriji ne zaziru od svojih ciljeva i nadaju se njihovom ostvarenju.

Lanac drogerija Bipa nastavlja sa širenjem na hrvatskom tržištu. Prošle godine njihova mreža proširena je za 17 novih poslovnica, a sedam ih je i preuređeno.

Snažnim korakom krenuli su i u 2020., do kraja godine planiraju imati otvorenih 10 novih poslovnica, a pet ih je u planu za preuređenje.

Prvu ove godine otvorili su krajem lipnja u sklopu prvog shopping centra Mipcro u Ivancu u Varaždinskoj županiji, a u kolovozu svoje preuređenje dočekale su i poslovnice u zagrebačkom Importanne centru te u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu.

Kako ističu iz Bipe, unatoč okolnostima u kojima nas je zatekla 2020. i činjenici da se na neke poput pandemije koronavirusa stvari nije moglo utjecati, oni i dalje ne planiraju zazirati pred ciljevima i nadaju se njihovu ostvarenju.

“Mi i dalje marljivo radimo kako bismo ostvarili zadane ciljeve i pokazali da ćemo, bez obzira na sve, kroz sve veći broj poslovnica uvijek biti na raspolaganju svojim kupcima i osigurati im širok spektar proizvoda iz naše ponude, od higijenskih potrepština do preparativne i dekorativne kozmetike.

Posebnu pažnju posvetili smo i uređenju postojećih prostora, osvježivši ih modernim dizajnom i prirodnim materijalima kako bi se kupci osjećali još ugodnije i opuštenije”, rekla je operativna direktorica Bipe Tina Jurjević.

Prema planu, sljedeća će poslovnica početkom rujna biti otvorena u Zadru, a u rasporedu se nalazi i preuređenje poslovnice u Sinju te otvorenje nove u Sisku.

Komentirajte prvi

New Report

Close