U Istri umro čovjek koji je bio u samoizolaciji, čekaju se nalazi

Autor: Poslovni.hr , 18. ožujak 2020. u 11:57
Foto: Marin Tironi / Pixsell

Sa svim kontaktima i djelatnicima Hitne pomoći koji su bili na terenu postupa se kao da je preminula oboljela osoba dok ne dobijemo nalaz – rekli su u stožeru Istarske županije.

Na konferenciji Stožera civilne zaštite Istarske županije rečeno je kako je na njihovom području umrla jedna osoba. Radi se o osobi koja je bila u samoizolaciji i čekaju se nalazi, javljaju 24 sata. Na početku konferencije otkrili su kako od nedjelje, od ukupno 17 poslanih uzoraka njih pet su bila pozitivna na koronavirus. Radi se o osobama koje su već bile pod mjerama zdravstvenog nadzora.

Kako su rekli, čovjek je bio u samoizolaciji, a bris je poslan na analizu kako bi se utvrdio uzrok smrti. Tijekom jučerašnjeg dana došlo je do pojave određenih blažih kliničkih simpoma i osobi je sugerirano hospitalizaciju što je ona odbila. Tijekom noći je došlo do pogoršanja situacije i osoba je umrla. U postupku je procedura kako bi se utvrdilo je li osoba preminula od koronavirusa.

– Ne možemo zasad reći ima li smrt veze s koronavirusom. Sa svim kontaktima i djelatnicima Hitne pomoći koji su bili na terenu postupa se kao da je preminula oboljela osoba dok ne dobijemo nalaz – rekli su u stožeru Istarske županije.

Komentari (2)
Pogledajte sve

<span style=”font-size: 14px; background-color: #ffffff;”>umrla je i moja baba isto je odbila hospitalizaciju. jebite se više i vi novinar i političari i znanstvenici, tko zna po koji puta odvija se pljačka malog čovjeka od strane velikih igrača koji stoje iza virusa. uspjeli su staviti cijeli svijet u karantenu i sad kreće šišanje ovaca.</span>

umrla je i moja baba isto je odbila hospitalizaciju. jebite se više i vi novinar i političari i znanstvenici, tko zna po koji puta odvija se pljačka malog čuvjeka od strane velikih igrača koji stoje iza virusa. uspjeli su staviti cijeli svijet u karantenu i sad kreće šišanje ovaca.

New Report

Close