U Borovu naselju zatvara se Borovo, rasprodaja do 31. ožujka

Autor: Poslovni.hr , 23. ožujak 2016. u 08:50
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Jedna od djelatnica će kao tehnološki višak završiti na zavodu za zapošljavanje, dok će se drugi zaposlenik vratiti u prodavaonicu Vukovar I.

Sa zadnjim danom ožujka prodavaonica obuće vukovarske tvrtke Borovo, koja se nalazi u gradskoj četvrti Borovo naselje, bit će zatvorena. Na taj način Borovo naselje poslije više od 80 godina ostaje bez prodavaonice obuće koja je bila i prva prodavaonica Borova uopće, piše Večernji list.

Potvrda o zatvaranju

Odluku o zatvaranju potvrdila je i glasnogovornica Borova Martina Tomljenović koja je rekla da se prodavaonica Vukovar II zatvara 31. ožujka te da će jedna od djelatnica kao tehnološki višak završiti na zavodu za zapošljavanje, dok će se drugi zaposlenik vratiti u prodavaonicu Vukovar I.

'Pozivamo sve naše dosadašnje kupce da nas i dalje posjećuju u prodavaonici Vukovar I', rekla je Tomljenović dodajući kako će Borovo nakon zatvaranja te trgovine imati 89 prodavaonica.

Odluka uprave Borova izazvala je veliko nezadovoljstvo građana Borovog naselja koji se nikako ne mogu pomiriti s time da će nakon toliko godina ostati bez prodavaonice koja se nalazi samo petstotinjak metara od sjedišta tvrtke i pogona gdje se obuća proizvodi.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close