Trojicu prevario za više od 5.500 eura, evo kako je to učinio

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. ožujak 2023. u 10:31
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

S troje vlasnika dogovorio građevinske radove za više od 5500 eura koje nije obavio.

Za ukupno više od 5500 eura prevario je troje vlasnika 46-godišnjak koji je s njima dogovorio te mu je plaćeno za građevinske radove na njihovim objektima na zadarskom području, no otkrila ga je policija te privela i kazneno prijavila.

Zadarska policija u utorak je priopćila kako 46-godišnjaka sumnjiči da je lani u studenom s 81-godišnjom vlasnicom kuće dogovorio građevinske radove, za što je primio novčani predujam.

Budući nije dovršio radove, na njezin na poziv vratio je dio novca, dok je dio zadržao za sebe i oštetio ju za 530 eura.

Policija ga tereti da je isto dogovorio i s vlasnikom stana u Zadru koji mu je također isplatio predujam, no dogovorene radove samo je djelomično obavio, a nije ih dovršio ni u dogovorenom roku, čime je vlasnika prevario za 4000 eura.

Nadalje, osumnjičen je i da je u siječnju ove godine sa 64-godišnjakom dogovorio izvođenje građevinskih radova, za što je primio predujam od tisuću eura, no radove dosad nije ni počeo.

Nakon istrage 46-godišnjak je u ponedjeljak predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava zbog prijevara dostavljena zadarskom tužiteljstvu.

Komentirajte prvi

New Report

Close