Tražite posao? Zapošljavaju KFC, Tifon, Metro, Pepco, Valamar…

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2020. u 09:32
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.

KFC zapošljava na poziciji voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebni uvjeti su sposobnost u organizaciji i vođenju ljudi te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Posao obuhvaća sudjelovanje u operativnim zadacima restorana, upravljanje timom zaposlenika restorana tijekom smjene, osiguravanje vrhunske kvalitete proizvoda, brigu o gostima i načinu usluge. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonus i nagrade. Prijavite se.

Pfizer zapošljava na poziciji Oncology Medical Manager (m/ž). Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i široke mogućnosti za profesionalni razvoj. Za poslove su potrebni radno iskustvo u znanostima, a poželjno je trogodišnje iskustvo u onkologiji. Traži se dobro razumijevanje lijekova i kliničkih istraživanja. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 4.3. Prijavite se.

HRK S.A. traži Branch Managera (m/ž) za Hrvatsku. Prijavite se do 17.2. Posao uključuje odgovornost za cijeli tim u Hrvatskoj, za regrutaciju, trening i talent management; motiviranje zaposlenika za postizanje rezultata prodaje, organizacije i ostalo; kreiranje planova, prodajne strategije i ostalo. Potrebna znanja i kvalifikacije su minimalno trogodišnje iskustvo u prodaji labaratorijske opreme, fakultetska diploma, znanje o B2B, dobro poznavanje engleskog, kreativnost i strpljivost. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava specijalista za poreze (m/ž) u Zagrebu. Visoka stručna sprema ekonomije, iskustvo u radu MS Office-a, SAP, znanje engleskog jezika te izražene analitičke i organizacijske vještine potrebni su uvjeti za prijavu. Prijave su otvorene do 14.2. Aplicirajte.

Tifon zapošljava gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost na sličnim i istim poslovima, komunikacijske vještine, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost, poznavanje MS Office alata. Glavne odgovornosti su prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta.Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, dinamičan i raznolik posao, mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Rok prijave je 2.3. Prijavite se putem linka.

Jadranski Luksuzni Hoteli d.d. zapošljava na pozicijama: mesar (m/ž), vrtlar (m/ž), radnik u domaćinstvu (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Rok prijave je 15.2. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca u ponudi i prijavite se ovdje.

Pepco zapošljava specijalista marketinga za prodajna mjesta (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 11.2. Potrebni su završena visoka ili viša stručna sprema, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office-a i ostalo. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za rast i usavršavanje, rad u međunarodnom ozračju i popust za zaposlenike. Aplicirajte.

Domino's pizza traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se.

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže radne snage na pozicijama: londiner (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Lošinjska Plovidba – Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte na željeni posao.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Sve za “pet”!Znači da i na našem plavom Jadranu ima plastičnih boca.
Posao kako želi “većina mladih”,i to stalni.I gledaš komade.Jedini je problem
što tebe ne gledaju komadi!Kužiš?Lp,

evo ima na moru ljetuješ besplatno malo raduckaš gledaš komade diš bolje LOL

Da li ima nekog posla i u ostatku RH,a ne samo u Zagrebu.Vjerovatno ima,skupljanje plastičnih boca iz kontejnera!I to je “poso,moj Joso”!

New Report

Close