TEDi traži lokacije za još trgovina diljem Hrvatske

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 22. kolovoz 2017. u 14:19
Jedan je od najbrže rastućih lanaca u Europi

Poslovnom dnevniku potvrđeno da se 31. 8. otvaraju dvije poslovnice u Zagrebu i da je u planu i daljnje širenje.

Iz njemačkog maloprodajnog lanca robe široke potrošnje TEDi, čiji je ulazak na hrvatsko tržište najavljen krajem prošlog tjedna, u ponedjeljak je stigla i potvrda da se uskoro može očekivati i otvaranje novih trgovina.

"TEDi je uzbuđen zbog svog dolaska u Hrvatsku i veselimo se pružanju širokog asortimana proizvoda na novom tržištu. Trenutačno planiramo nekoliko trgovina u svim dijelovima Hrvatske. Za svaku trgovinu u prosjeku će biti zaposleno šest osoba, dok će se nova radna mjesta otvarati i u našem sjedištu", poručila je voditeljica sektora korporativnih komunikacija A. Marie Weidauer.  

O kojim se točno lokacijama radi za sada nije poznato, no na službenim stranicama naznačeno je kako je kompanija u potrazi za novim poslovnim prostorima. Za njih je, ističu, poželjno da se nalaze u pješačkoj zoni, u frekventnom dijelu grada, u shopping centru ili u nizu specijaliziranih trgovina. Napominju i da zahvaljujući svom raznolikom i po nižim cijenama poznatom asortimanu i sami privlače mnoštvo kupaca, od čega profitiraju i susjedna trgovačka okruženja.

Kako je Poslovni dnevnik već prvi pisao, TEDi je jedan od najbrže rastućih maloprodajnih trgovaca s više od 1600 trgovina širom Europe čiji broj planiraju povećati za 400 novootvorenih objekata. Krajem kolovoza, točnije posljednjeg dana ovoga mjeseca, u Zagrebu, u Supernova centru Buzin te Supernova Garden Mallu otvorit će se njihove prve trgovine u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close