Svakom radniku Konzuma 100 eura nagrade, a čeka ih još jedna lijepa vijest

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2023. u 11:05
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ovo najnovije ulaganje u zaposlenike iznositi više od 2,8 milijuna eura.

Konzum je i ove godine odlučio nagraditi svoje zaposlenike zbog dobrih poslovnih rezultata ostvarenih u 2022. godini pa će, kao zahvalu na svakodnevnoj predanosti i profesionalnom angažmanu, zaposlenici dobiti 100 eura. Pored toga, bit će im isplaćen i povećani iznos regresa. Tako će ovo najnovije ulaganje u zaposlenike iznositi više od 2,8 milijuna eura.

“Mi u Konzumu znamo da su za rast i stabilno poslovanje, kao i vrlo dobre rezultate, u prvom redu zaslužni naši zaposlenici. Naših više od 10 tisuća kolegica i kolega predstavljaju primjer izvrsnosti i najvrjednija su karika našeg uspjeha i zadržavanja liderske pozicije. Zato smo iz godine u godinu sve više posvećeni povećanju prava i pogodnosti koje nadilaze zakonom propisane minimalne obaveze. Konzum čine vrijedni ljudi, koji su često pokretači promjena i inovacija, a to je potrebno njegovati, poticati i u konačnici nagraditi”, izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Govoreći o stalnom unaprjeđenju radnih uvjeta i pogodnosti zaposlenika, nastavak je ovo pozitivnih trendova koji su ove, kao i prethodne godine, usmjereni na povećanje materijalnih prava. To je početkom siječnja i potvrđeno ukupnim ulaganjem od gotovo 15 milijuna eura u plaće zaposlenika u operacijama te povećanje ostalih materijalnih prava svih zaposlenika. Uz regres, povećan je iznos i drugih financijskih dodataka poput uskrsnice, božićnice, dara za dijete te maksimalni iznos prijevoza.

Pored toga, Konzum redovito isplaćuje i jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close