Sv. Katarina na novoj lokaciji i s novom opremom

Autor: Darko Bičak , 27. listopad 2021. u 07:41
Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća ove specijalne bolnice/GORAN STANZL/PIXSELL

Novi prostor, naglašavaju, pacijentima omogućuje dostupnost svih usluga na jednom mjestu i bez čekanja uz tim od 46 liječnika.

Jedna od najvećih privatnih bolnica u Hrvatskoj i Europski centar izvrsnosti za personaliziranu medicinu, Specijalna bolnica Sv. Katarina, Polikliniku u Zagrebu preselila je u nove prostore, u Branimirovu ulici, gdje se prostire na više od 2300 četvornih metara poslovnog prostora.

Kako je istaknuto na jučerašnjoj prezentaciji prostora za javnost, moderan i posebno osmišljen eksterijer i interijer poliklinike te ljubazno i stručno medicinsko osoblje pružaju pacijentima ugodan ambijent tijekom njihovog boravka u bolnici.

Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Sv. Katarine, ističe da na novoj lokaciji poliklinika pacijentima nudi najsuvremeniju i najinovativniju tehnologiju za dijagnosticiranje brojnih zdravstvenih stanja u sklopu 16 centara izvrsnosti: orpedija i sportska medicina, radiologija i dijagnostika, bolesti kralježnice, neurologija, gastroenterologija, medicinsko – biokemijski laboratorij, fizikalna medicina i rehabilitacija, anesteziologija i liječenje boli, kardiologija, pulmologija, precizna i preventivna medicina. žensko zdravlje, minimalno invazivna kirurgija, dijetoterapija i nutricionizam, endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma”, kazao je Primorac.

Također, pacijentima je na raspolaganju najnovija dijagnostička tehnologija i to: nova magnetska rezonancija (MR), uređaje trenutačno najveće snage magnetskog polja jačine 3 Tesla, rendgen (RTG), denzitometar i 3D mamograf.

Sv. Katarina slavi 10 godišnjicu postojanja, a bolnicu svake godine posjeti više od 30.000 pacijenata. Novi prostor, naglašavaju, pacijentima omogućuje dostupnost svih usluga na jednom mjestu i bez čekanja uz tim od 46 liječnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close