Ne prodaju se samo automobili: Sutra kreće najzanimljivija i ‘povijesna’ javna dražba u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2020. u 11:26
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, to jest, novčani polog za predmet prodaje.

U subotu, 8. veljače će se u Narodnom sveučilištu 'Sesvete' održati usmena javna dražba državnih pokretnina, objavio je TRCZ na svojim web stranicama.

Osim automobila, po prvi puta na licitaciji će se naći ukupno šest naplatnih kućica. Dvije kućice kreću s početnom cijenom od 2600 kn, a ostale četiri po 5400 kn.

>>Više od 150 službenih vozila ide na dražbu

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, HP – Hrvatska pošta d.d., Hrvatska radiotelevizija, Hrvatske autoceste d.o.o., Hrvatske vode, Hrvatski hidrografski institut, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo uprave, Nastavni zavod za hitnu medicinu.

>>Pogledajte što je sve u ponudi

Dražba će u subotu početi u 9 sati. Ponuditelji će moći odabrati željeno vozilo, skupinu vozila, radni stroj ili opremu birajući među 207 predmeta prodaje.

Ponuditelj može postati svaka osoba koja uplati jamčevinu, to jest, novčani polog za predmet prodaje.

Iznos jamčevine izražava se i uplaćuje u kunama, a izračunava se množenjem iznosa početne cijene predmeta prodaje s deset posto. Minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Jamčevina mora biti evidentirana na računu društva TRCZ Automobili d.o.o. do petka, 07.08.2020., u 12:00 sati.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Naplatne kućice ….Čemu bi služile? Da se djeca igraju na dvorištu….za čuvanje sitnih životinjica…
za odlaganje motika i lopata ?,

Izgleda da je Zagreb “cijela RH”!Sramota.

Opet Zagreb i okolica,opet osobna nazočost

New Report

Close