Stručna edukacija: 8 EU natječaja za bespovratno financiranje projekata u sektoru energije; 20.01.2014.

Autor: Poslovni.hr , 23. prosinac 2013. u 13:42
Fotografija je preuzeta s portala croenergo.eu

Europska unija, u okviru HORIZON 2020 – ENERGIJA, raspisala je 8 natječaja za bespovratna financiranja projekata.

Europska unija, u okviru HORIZON 2020 – ENERGIJA, raspisala je 8 natječaja za bespovratna financiranja projekata, između ostalih, velikih, srednjih i malih poduzetnika, a na koje se mogu prijaviti i hrvatski poduzetnici. Indikativni proračun svih otvorenih natječaja iznosi 1,17 milijarde eura.

Teme natječaja su Inovativna, održiva i uključiva bioekonomijaEfikasne građevine;Pametni gradovi i zajednice; Industrije održivih procesaUčinkovitost energije; širenje na tržištu PDAZelena vozilaPoticanje štednog gospodarstva temeljenog na održivoj opskrbi sirovina i niskoj razini ugljika te Energetski učinkovito istraživanje i razvoj.

Savez za energetiku Hrvatske će u ponedjeljak, 20.01.2014. godine, u svojem Informativnom centru (ul. Petra Hektorovića 2/V) održati stručnu edukaciju u okviru GREENVESTbiz-a, a putem kojeg se zainteresirani poduzetnici mogu pobliže upoznati s uvjetima i načinima prijave. Cijena kotizacije iznosi 1.000,00 HRK s uključenim PDV-om te uključuje sudjelovanje na cjelodnevnoj stručnoj edukaciji (10:00-17:00), ručak, radne materijale te potvrdu o sudjelovanju odnosno upisu jedne obvezne odslušane teme GREENVESTbiz-a. Svoju prijavu možete izvršiti ispunjavanjem obrasca u nastavku ili obrasca u vezanim dokumentima na ovom linku.

Tema seminara je upoznavanje sudionika (potencijalni sudionici su predstavnici velikih, srednjih i malih poduzeća, fakulteta, poduzetničkih inkubatora i klastera), a sukladno sljedećim natječajima:

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Komentirajte prvi

New Report

Close