Srpskim kapitalom od 600 milijuna kuna niče novo luksuzno turističko naselje na Jadranu

Autor: Poslovni.hr , 16. studeni 2020. u 15:18
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Riječ je o novom resortu Petram čija je gradnja počela sredinom listopada.

I dok je većina investitora u hrvatski turizam malo povukla kočnicu zbog pandemije covida-19 i neizvjesnosti u razvoju situacije oko ove globalne zdravstvene, a posljedično i gospodarske krize, u Savudriji niče novo luksuzno turističko naselje s hotelom, vrijedno oko 80 milijuna eura (više od 600 milijuna kn), nedaleko od poznatog hotela Kempinski i obližnjeg golf-terena. Najveća je to investicija u hrvatski turizam, jedna od rijetkih greenfield ulaganja.

Riječ je o novom resortu Petram čija je gradnja počela sredinom listopada. U projekt formalno investira tvrtka Čista voda projekt iz Savudrije, a suinvestitor je Vojislav Gajić koji je na čelu tvrtke koja se bavi gradnjom i prodajom nekretnina u Novom Sadu pod nazivom Aleksandar Gradnja, piše Novac.hr.

Njegova je tvrtka u više od 25 godina poslovanja na tržištu Srbije poznata po gradnji stambenih i poslovnih prostora, a posljednji u nizu su projekti poput stambenih i poslovnih kompleksa Kapija Vračara u Beogradu, Taurunum u Zemunu, Aleksandar Bulevar Centar u Novom Sadu, te K district i The One u Beogradu. Vojislav Gajić kaže da će ovaj resort biti gotov za sezonu 2022. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close