FOTO: Srpski “kralj šećera” kupio luskuzni hotelski kompleks Skiper Resort

Autor: Marija Crnjak , 17. listopad 2017. u 15:29
Skiper resort. Press foto

Austrijska kompanija HETA zajedno sa kompanijama HETA Beteiligungen i članicom MK Group potpisala je ugovor o prodaji 100% udjela u svim kompanijama Skiper grupe.

Luksuzni hotelski kompleks „Skiper Resort“ u Istri od jučer je dio Istrian Hotels, članice holding kompanije MK Group u vlasništvu Miodraga Kostića, srpskog poduzetnika kojeg nazivaju i kraljem šećera, koji se u zadnje vrijeme sve više posvećuje hotelskom bizinisu. Naime, austrijska kompanija HETA, zajedno sa kompanijama HETA Beteiligungen GmbH i, članicom MK Group, potpisala je ugovor o prodaji 100% učešća u svim kompanijama Skiper grupe.

Istrian hotels, koja u svom portfelju posjeduje Grand Hotel & Spa i Angella Hotel & Residence – Konaci Sunčevi vrhovi na Kopaoniku, 88 Rooms Hotel u Beogradu i Hotel Kempinski palas u Portorožu, dostavila je najbolju ponudu na međunarodnom natječaju za kupovinu ovog luksuznog kompleksa na Jadranu. Ovim potezom MK Group nastavlja svoja ulaganja u cjelokupnu regiju i njenu infrastrukturu s ciljem njene dalje popularizacije u interesu turizma Istre i svih investitora u toj regiji, javljaju iz MK grupe.

„Kao jedna od vodećih hotelskih kompanija u regiji, Istrian hotels, koja se nalazi u sklopu MK Group, shvaća koliko je važno regionalno povezivanje. Mi smo ozbiljan investitor koji u svom portfelju ima 7 hotela s 4 i 5 zvijezdica, a kupovinom ovog prestižnog hotela na hrvatskoj obali ćemo svakako još više podići nivo hotelskih i ugostiteljskih usluga.

Kupovinom prestižnog Skiper Resort u Istri, gdje pripada i hotel Kempinski Adriatic s 5 zvijezdica, kao i nedavnom suradnjom s hotelskim brendom Sheraton dodatno ćemo učvrstiti našu poziciju na tržištu i smatram da ovo predstavlja značajan korak prema ostvarenju naših ciljeva u pravcu stvaranja snažne regionalne hotelske kompanije koja će povezati biznise na najatraktivnijim lokacijama i upotpunjavati se međusobno sa već postojećim karikama u sustavu", izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sustava.

Komentirajte prvi

New Report

Close