Zaposlenice u KB Dubrava teškim pacijentima krale novčanike i mobitele

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. ožujak 2021. u 11:37
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Za štetu od 27.500 kuna osumnjičena je 45-godišnjakinja koja je između 15. studenoga i 19. veljače, neovisno o starijoj kolegici, iskoristivši osobito teško stanje četvero pacijenata iz bolničkih prostorija ukrala njihove novčanike, mobilne uređaje i nakit.

Dvije zaposlenice Kliničke bolnice Dubrava osumnjičene su da su pacijentima u osobito teškom zdravstvenom stanju krale novčanike, kartice i mobitele, izvijestila je zagrebačka policija.

Osumnjičenice su završile u policijskom pritvoru, a policija ih sumnjiči da su u odvojenim slučajevima oštetili petoro pacijenata za gotovo 40 tisuća kuna.

Za 51-godišnjakinju je utvrđeno je da je “prilikom obavljanja svoje djelatnosti” sredinom siječnja iz jedne od prostorija pacijentu ukrala novčanik s karticama kojima je podizala novac na bankomatu u Zagrebu i kupila ženske čizme u trgovini u Sesvetama, napravivši štetu od 10,300 kuna.

Policija je uz krađu tereti za pet kaznenih djela računalne prijevare od kojih su dva ostala u pokušaju jer su joj transakcije s karticama odbijene.

Za štetu od 27.500 kuna osumnjičena je 45-godišnjakinja koja je između 15. studenoga i 19. veljače, neovisno o starijoj kolegici, iskoristivši osobito teško stanje četvero pacijenata iz bolničkih prostorija ukrala njihove novčanike, mobilne uređaje i nakit. Dio nakita, sumnja se, prodala je u poslovnicama za otkup zlata nakon čega je novac potrošila za osobne potrebe.

Komentirajte prvi

New Report

Close