Širi se Banožićev nalaz iz vinkovačke bolnice. U 6:47 imao 0.21 promil

Autor: Poslovni.hr , 15. studeni 2023. u 13:21
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Objavljena je fotografija nalaza na kojem stoji da je bivšem ministru Mariju Božinoviću nakon prometne nesreće utvrđen 0.21 promil alkohola u krvi. U nalazu piše da je krv izvađena u subotu u 6:47. Nesreća u kojoj je Banožić ozlijeđen i u kojoj je jedna osoba poginula dogodila se u 6:15.

Uvidom u izdane naloge i dokumentaciju s točnim datumima i vremenima izuzimanja potrebnih uzoraka u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, kod osumnjičenog 44-godišnjeg vozača osobnog vozila, u trenutku prometne nesreće, nije utvrđena prisutnost alkohola ili prisutnosti droga, psihotropnih tvari i lijekova koji utječu na psihofizičke sposobnosti osumnjičenika, navelo je jučer Županijsko državno odvjetništvo iz Vukovara u svojem priopćenju.

Sada se pojavila fotografija nalaza napravljenog 11.11. u jutarnjim satima na dan nesreće u vinkovačkoj bolnici. Tamo se navodi da je analizom utvrđeno da je Mario Banožić imao 0.21 promil alkohola u krvi.  Na fotografiji se vidi kada je uzet uzorak krvi i kada je zaprimljen u laboratorij.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close