Brooklyn Bagel, tvrtka koju je Newyorčanin J. Kent Pepper pokrenuo u Splitu, nakon pet godina poslovanja spreman je za franšiziranje. Prvo je u Žrnovnici otvorena pekara u kojoj je Pepper usavršio ručnu proizvodnju popularnog njujorškog bagela, jedinog peciva koje se prvo kuha pa tek onda peče. Danas Brooklyn Bagel ima tri prodajna mjesta u Splitu: u trajektnoj luci, na Morpurgovoj poljani i Zapadnoj obali.
Na Sajmu Franšiza i poslovnih mogućnosti koja će se 22. i 23. rujna održati u Familly Mall Centru u Zagrebu predstavit će kako bi upravo peciva poput bagela mogla biti dobra poslovna prilika za sve koji traže svjež pristup novom poslu koji ih neće puno koštati.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu