RoomRaccoon najavio nova zapošljavanja u cijelom svijetu pa i u Hrvatskoj

Autor: Josipa Ban , 28. srpanj 2022. u 10:10
Foto: RoomRaccoon

U idućih 18 mjeseci tako planiraju povećati broj zaposlenih više od 100 posto.

RoomRaccoon, najkompletniji softverski sustav za upravljanje hotelima, a koji od svibnja ove godine ima svoj ured i u Hrvatskoj, odnosno Splitu, najavio je ambiciozne planove za rast i zapošljavanje novih djelatnika. Cilj je dodatnog zapošljavanja potaknuti inovacije proizvoda te poboljšali korisničku podršku. U idućih 18 mjeseci tako planiraju povećati broj zaposlenih više od 100 posto. Ovi ambiciozni planovi uključuju i hrvatsko tržište na kojem najavljuju jaču prisutnost.

Nedugo nakon otvaranja ureda u Splitu tako su povećali i broj zaposlenik s jednog na dva djelatnika. Branimiru Lažeti, voditelju ureda tako se pridružio savjetnika za korisničku podršku koji će biti direktna podrška hotelima i iznajmljivačima u državi. Osim u Hrvatskoj, nizozemska softverska kompanija nedavno je sveukupno zaposlila 23 ljudi.

“U potpunosti smo posvećeni nuđenju najboljeg i najkompletnijeg sustava za upravljanje hotelima za sve neovisne smještajne jedinice na svijetu. Kako bismo to ostvarili, moramo ulagati u naše ljude, a kao rezultat imamo bolji proizvod i uslugu”, rekao je Tymen van Dyl, izvršni direktor i suosnivač RoomRaccoona.

Plan širenja RoomRaccoona uključuje zapošljavanje više od 100 novih djelatnika, što je trostruko više u odnosu na trenutno zaposlene u odjelu za razvoj proizvoda i timu inženjera. Ostali ciljevi su privlačenje iskusnijeg kadra s više godina iskustva te više od 10 direktora i njihovih zamjenika, kao i duplo povećanje zaposlenih na pozicijama Account executive i Customer support.

Nadja Buckenberger, suosnivačica i direktorica razvoja proizvoda ističe kako RoomRaccoon jedini nudi sveobuhvatno rješenje koje nezavisnim hotelima nudi sve što trebaju kako bi imali potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem.

Softver kompanije, koja je osnovana 2017., koristi 1500 hotela u 49 država. U Hrvatskoj ga pak koristi 20 hotela, vila i turističkih objekata.

Komentirajte prvi

New Report

Close