Roditelji u Zadru ostavili dijete u kipućem automobilu pa otišli u šoping

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2023. u 09:06
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL/ilustracija

Zbog velikih vrućina, na teren je uz policiju izašla i hitna pomoć. 

Zadarska policija morala je intervenirati  nakon što su dobili dojavu da se u automobilu čeških turista nalazi dvoje djece. Zbog velikih vrućina, na teren je uz policiju izašla i hitna pomoć.

Čitatelj portala Bjelovar.live, koji se trenutno nalazi u Zadru, ispričao je kako je svjedočio postupanju policije na parkiralištu Lidla zbog dojave da se dijete nalazi u autu parkiranom ispod nadstrešnice, ali nezaštićeno od sunca.

Bjelovar.live piše da je netko vjerojatno čuo djetetov plač i vidio da su po velikoj vrućini prozori na autu bili zatvoreni. Bjelovarčanin je ispričao kakvoj je sceni svjedočio u Zadru. Poslao je fotografiju s parkinga na kojoj se vidi vozilo hitne pomoći.

“Na mjesto događaja je stigla policija. Na sreću, vrata auta nisu bila zaključana pa su dijete odmah izvadili i predali djelatnicima hitne medicinske pomoći koja je također brzo došla.

Na sreću, sve je dobro završilo. Osim što je policija nakon intervencije još pola sata po Lidlu tražila roditelje. Ne mogu zamisliti u kakvom bi stanju bilo dijete da je toliko još moralo ostati u zatvorenom autu”, ispričao je muškarac za Bjelovar.live.

Komentirajte prvi

New Report

Close