Provjerio ga je destak puta: Zagrepčanin osvojio 10 milijuna kuna na Lotu

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2021. u 14:45
Foto: Hrvatska lutrija

Pretežno igra iste brojeve i tek povremeno promijeni kombinaciju i izvlačenja prati preko televizije.

Desetak puta sam provjeravao brojeve, rekao je Zagrepčanin koji je sredinom ožujka osvojio 10 milijuna kuna na Lotu 7. Ovih dana javio se i Hrvatskoj lutriji te je rekao da će ostati anoniman, ali i ispričao kako igra isključivo Loto 7 i najčešće uplaćuje upravo na kiosku koji mu je i donio ovaj zgoditak.

Pretežno igra iste brojeve i tek povremeno promijeni kombinaciju i izvlačenja prati preko televizije, a tako je i saznao za dobitak u koji je uvijek vjerovao. No desetak puta je provjerio listić.

Novi milijunaš kaže da ne zna još što će s ovim velikim iznosom, ali da će se za početak dobro odmoriti, a potom razmisliti što i kako dalje.

Kiosk u Jablanskoj ulici na Rudešu pravi je mamac za loto sretnike, a to je potvrdila i Brankica Bedić koja tu radi već šest godina i uplatila je sretni listić.

– Osim ovog dobitka koji je ipak najveći, bilo je još nekih značajnijih iznosa, a početkom veljače na ovom je prodajnom mjestu osvojena i šestica od 95.000 kuna – rekla je Brankica.

Iz Lutrije navode da je na njihovom kiosku, ali u Golikovoj ulici, lani uplaćen i Joker listić koji je igraču donio 969.445 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close