Provjera zdravlja i motivacije zaposlenika svaki dan

Autor: Bernard Ivezić , 26. travanj 2020. u 22:00
Dobar dio poslodavaca morat će radnicima prije odlaska na radno mjesto mjeriti temperaturu, kako zahtijevaju upute epidemiologa/Marko Dimić/PIXSELL

Webinar, koji je bio besplatan uz prethodnu registraciju, pratilo je gotovo 250 sudionika.

IT tvrtka Span je zbog rada od doma uslijed pandemije koronavirusa uvela dnevne izvještaje, ne samo poslovne prirode, već i one o samim zaposlenicima, njihovu zdravstvenom stanju, motiviranosti i zadovoljstvu, a tvrtka Poslovna inteligencija je u svrhu provjere atmosfere među zaposlenicima provela Puls istraživanje, moglo se doznati na webinaru portala MojPosao.

Nakon što je objavio istraživanje koje je pokazalo da u Hrvatskoj dvije trećine zaposlenih trenutačno radi od doma, MojPosao organizirao je u četvrtak popodne i video-razgovor preko interneta “Što i kako u vrijeme pandemije – kroz perspektivu HR-a” u kojem su voditeljice HR-a Infinuma, Spana, Poslovne inteligencije i portala MojPosao podijelile svoja iskustva.

Webinar, koji je bio besplatan uz prethodnu registraciju, pratilo je gotovo 250 sudionika. Nataša Margetić Lukić iz Poslovne inteligencije kaže da su njihovi zaposlenici i prije imali mogućnost rada na daljinu, i to jedan dan u tjednu, ali su preferirali dolazak u ured. Antonija Kapović iz Spana kaže da ispada da su se novom načinu rada najjednostavnije prilagodili oni koji su najviše sumnjali u njegove rezultate.

Tanja Bulbuk Jergović iz Infinuma ističe da su i prije koristili širok izbor online komunikacijskih kanala poput Zooma, Hangouta i Teamsa. Svi su se složili da je sad vrijeme za dijeljenje dobre prakse, ističu s portala.

Komentirajte prvi

New Report

Close