Pripremaju 10 milijuna kuna za obrtnike, OPG-ove i građane

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2012. u 14:45
PXL

Hrvatska udruga kreditnih unija (HUKU) predstavit će javnosti plan o otvaranju kreditne linije prema obrtnicima, OPG-ovima i građanima.

Hrvatska udruga kreditnih unija (HUKU) 18. listopada u velikoj dvorani Novinarskog doma s početkom u 12 sati predstavit će javnosti plan o otvaranju kreditne linije prema obrtnicima, OPG-ovima i građanima u visini od 10 milijuna kuna, priopćeno je iz te udruge.

Na svjetski dan kreditnih unija HUKU će javnosti predstaviti modele financiranja za obrtnike, OPG-ove i građane. HUKU želi pokazati kako unatoč krizi u realnom sektoru RH postoji prostor za kvalitetni iskorak u poslovanju. Sigurni smo da će ovaj, na nacionalnoj razini koristan projekt, pomoći u jačanju obrtnika i OPG-ova u Hrvatskoj.

Na svjetski dan kreditnih unija, kreditne unije članice HUKU-a će svim svojim članovima omogućiti dobivanje kredita bez naknade.

Konferenciji će nazočiti predstavnici Vlade, Hrvatske obrtničke komore, HAMAG-a, Hrvatskog saveza zadruga (HSZ), istaknuti pojedinci iz znanosti i predstavnici članova udruge HUKU.


 

Komentari (3)
Pogledajte sve

***to je velebna akcija “svakom građaninu dvije kune”, ode BDP barem 50% gore

10 Mil bi trebao biti nekakav značajan iznos za projekte i namjenu svim navedenim….?

uzalud vam trud svirači[emo_plazi]

New Report

Close