Pripazite na novac i kartice: Evo kako je Rumunj na odmorištu ostao bez 18.000 kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. kolovoz 2022. u 09:30
Ilustracija: Sime Zelic/PIXSELL

Tridesetčetverogodišnjeg Rumunja sumnjiči se da je 10. srpnja na benzinskoj postaji u Draganiću iz nezaključanog automobila jednog Poljaka ukrao više od 18.000 kuna.

Karlovačka policija izvijestila je u utorak da je uhitila dvojicu kradljivaca, jednog iz Hrvatske i drugog iz Rumunjske, koji su na odmorištima autoceste A1 iz nezaključanih vozila krali putnicima novac i kartice.

Hrvatski državljanin (62) osumnjičen je da je na odmorištu u Vukovoj Gorici u svibnju ove godine iz dva automobila ukrao novčanike s dokumentima, karticama i novcem,  a vlasnice vozila oštetio za ukupno 6700 kuna,

Tridesetčetverogodišnjeg Rumunja sumnjiči se da je 10. srpnja na benzinskoj postaji u Draganiću iz nezaključanog automobila jednog Poljaka ukrao više od 18.000 kuna.

U PU karlovačkoj napominju da su njih dvojica djelovala samostalno, a u istragama su sudjelovali policajci iz Duge Rese, Karlovca i Vojnića. Slučajevi su predani Državnom odvjetništvu.

Karlovačka policija ujedno podsjeća da se zaključavaju vozila kada se ostavljaju, čak i nakratko.

Pozivaju da se, po mogućnosti, parkira u garaže ili slične zatvorene prostore, da se zatvore sva vrata i prozori do kraja i ne ostavljaju ključevi automobila u vozilu.

Isto tako da se torbice, mobiteli, novac i druge vrijednosti ne ostavljaju na dostupnim mjestima.

“U slučaju nestanka vozila, teškog oštećenja brave ili razbijenog prozora odmah obavijestite policiju”, istile PU karlovačka.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Dakle, kada se misli da je novinarstvo na  hrvatskim portalima na dnu, vidimo da ima još niže. Jeste li vi novinari uopće pročitali vlastiti članak prije puštanja u javnost?! Rumunj na odmorištu je dobio krađom 18000, čitajući članak. Poljak  je onaj koji je opljačkan, očito. Ali…kome pišem. Nitko ionako ne čita ništa, samo se žvrlja napamet.

Nema, jednostavno nema goreg portala od vašeg. Niste u stanju napisati naslov bez da pogriješite, a “članak” je takav da bi ga osnovnoškolci uspjeli bolje sročiti.

New Report

Close