Prezentirane prve istarske e-bike stanice

Autor: Poslovni.hr , 09. kolovoz 2016. u 15:37
Foto: foto press

Projekt je realiziran u suradnji sa strateškim partnerima, poznatom tvrtkom Bosch koja je osigurala električne punjače te svjetskim gigantom u proizvodnji bicikala tvrtkom CUBE kojom TZ Istre uspješno surađuje posljednje tri godine

Turistička zajednica Istarske županije je u utorak, 2. kolovoza 2016. godine u blizini beach bara Luna kod hotela Valamar Pinia u Špadićima, u suradnji sa hotelskom kompanijom Valamar Riviera, predstavila i službeno otvorila prvu istarsku brendiranu e-bike stanicu.

Na taj način TZ Istre nastoji pokazati da, u suradnji s privatnim sektorom, potiče održiv i odgovoran razvoj turizma, a uvažavajući činjenicu da e-bicikle postaju sve popularnije prijevozno sredstvo, želi se pozicionirati kao biciklistička destinacija te svojim bike gostima omogućiti servis punjenja električnom energijom u cijeloj regiji. 

Projekt je realiziran u suradnji sa strateškim partnerima, poznatom tvrtkom Bosch koja je osigurala električne punjače te svjetskim gigantom u proizvodnji bicikala tvrtkom CUBE kojom TZ Istre uspješno surađuje posljednje tri godine (posredstvom tvrtke Keindl Sport trgovina d.o.o.).  Naime, na prošlogodišnjem Cube dealers meetingu koji se održao u Poreču početkom listopada, dogovorena je suradnja s tvrtkom Bosch na način da se u Istri postavi 50 e-bike stanica i time steknu uvjeti da Istra bude prva cjelovito organizirana e-bike destinacija. 

Prve punionice, bit će realizirane u suradnji sa tvrtkom Valamar Riviera, dok će se u narednim tjednima priključiti i hotelske tvrtke Maistra i Plava Laguna.
Inače dizajn e-bike stanica potpisuje Studio Dota iz Žminja, dok je proizvođač pulski UTE – Uljanik TESU Elektronika d.o.o. 

Komentirajte prvi

New Report

Close