Prevara je sve više: Turisti iz Njemačke platili deset dana u kući za odmor u Istri, a kad su došli na adresu ostali su u šoku

Autor: Poslovni.hr , 17. kolovoz 2023. u 10:04
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Nakon obostranog šoka i kratkog razgovora, klupko se počelo odmotavati.

Nemalo se iznenadila kad je na svojim vratima ugledala turiste iz Njemačke koji su, ni u šta sumnjajući, došli na ljetni odmor u kuću za odmor koja to nije. Jer prijevare na svim poljima i preko svih prodajnih kanala kao da su postale naša svakodnevica, premda nas uvijek i iznova iznenade budući da se nekad protive i zdravoj logici.

Glasu Istre javila se Puljanka i prepričala situaciju koju je doživjela, po nju samo neugodnu, ali za turiste koji su prevareni bilo je to puno više od pukih neugodnosti na putovanju.

Njih desetak spremno je došlo na odmor, ni ne sluteći da kuća na čija su vrata pokucali uopće nije oglašena za odmor, premda je to prije tri godine bila. U međuvremenu, kuća je dobila novu vlasnicu koja se ne bavi turizmom i ne iznajmljuje kuću, ali to gosti do dolaska na njezina vrata ni po čemu nisu dovodili u pitanje.

Nakon obostranog šoka i kratkog razgovora, klupko se počelo odmotavati, shvatili su da su prevareni te im je jedino preostalo sve prijaviti policiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close