Poznati zagrebački šoping centar nedjeljom neće raditi cijelo ljeto

Autor: Poslovni.hr , 15. svibanj 2023. u 16:12
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Prema svemu sudeći, vrele ljetne nedjelje Zagrepčani više neće moći provoditi u ugodno rashlađenim šoping centrima. 

Supernova Garden Mall u Zagrebu nedjeljama će biti zatvoren tijekom čitavog ljeta, s iznimkom posljednje nedjelje u kolovozu. Tijekom listopada i rujna bit će otvoren po tri nedjelje, a u studenom i prosincu radit će sve nedjelje, piše Lider.

Supernova u Zadru će, naprotiv, biti otvorena sve nedjelje u srpnju i kolovozu, dvije nedjelje u rujnu, tijekom listopada će sve nedjelje biti zatvorene, u studenom će raditi samo jedne nedjelje kako bi ‘uštedjela‘ za četiri otvorene nedjelje tijekom prosinca. Nedjeljama kad određeni Supernova centar neće raditi, unutar njega neće biti otvorena niti jedna trgovina.

Prema svemu sudeći, vrele ljetne nedjelje Zagrepčani više neće moći provoditi u ugodno rashlađenim šoping centrima. Za utjehu, hladnih prosinačkih nedjelja imat će gdje zagrijati se.

Komentari (2)
Pogledajte sve

… posljedica vladavine komunista koji glume katolike. Nedjelje si izvor zarade za trgovačke centre, a ljudi koji nešto stvarno rade, koji nisu uhljebi jedino taj dan imaju za neku ošušteniji kupovinu. Ova zemlja je jednostavno noćna mora za svakog tko živi od svoga rada, tu se samo paraziti dobro osjećaju.

Perverzna

New Report

Close