Poznati Hrvat požalio se na financijsko stanje: ‘Imam mirovinu koja je smiješna’

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2022. u 09:17
Foto: Davor Puklavec/24sata

‘Još uvijek pjevam iz ljubavi, ne zbog novca.’

Šibenski pjevač sa zagrebačkom adresom Zdravko Škender (71) požalio se na financijsko stanje kao i maleni broj nastupa.

– Pjevam kada me netko pozove, previše nastupa nemam, volio bih ih imati s obzirom na hitove. Trebao bih raditi svaki dan, pogotovo u Dalmaciji, a trenutačno imam u selu ili manjem gradu feštu tijekom ljeta. Imam nastupa, ali ne onoliko koliko si priželjkujem i koliko sam zaslužio – rekao je za RTL.hr.

Dodaje kako pjeva zbog ljubavi, a ne novca iako je i on svima potreban te se požalio i na mirovinu koja je strahovito niska.

– Još uvijek pjevam iz ljubavi, ne zbog novca. Pjevam zaista iz srca. Iako, ne mogu reći, novac je svakome potreban. U strahovitoj sam krizi. Nemam velika primanja, imam mirovinu, ali to je toliko smiješno da jedva od toga živim dok platim režije i hranu. Što se tiče nastupa, problem je hiperprodukcija, puno je glazbenika, danas se ne gleda više kvaliteta. Ne gleda se kako tko pjeva, nego se gaže dobivaju po tome tko negdje ima vezu. Trenutačno mi nitko ne pomaže, ne znam kako ću izaći iz financijske krize. Tijekom karijere nisam stekao neka velika bogatstva, nažalost, jer sam sve uložio u obitelj, njihovo odrastanje – dodao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close