Poslodavac nudi stimulativna primanja, automobil, službeni mobitel…

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2023. u 12:17
foto: unsplash

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

Themelia d.o.o. zapošljava na poziciji Projektant / komercijalist u showroomu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se izrada ponuda, narudžbi i ostale poslovne dokumentacije vezano za komercijalno poslovanje. Poslodavac nudi stimulativna primanja te mogućnost korištenja službenog mobitela i automobila. Možete se prijaviti do 02.10.2023.

Zagrepčanka – Poslovni objekti d.d. zapošljava Električara (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 03.10.2023. Posao uključuje rad u pogonu, na održavanju poslovnog objekta. Probni rad je u trajanju od 3 mjeseca. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet.

Benning Zagreb d.o.o. zapošljava Servisnog inženjera / Tehničara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. U opisu posla se nalazi puštanje u pogon sustava/opreme Benning te analiza i otklanjanje greške/kvara na sustavu. Novom djelatniku nude stimulativnu plaću, nagrađivanje uspješnosti i zalaganja i još mnogo toga. Prijaviti se možete do 04.10.2023.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću.

Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista za vizualnu komunikaciju i brend (m/ž) u Omišu i Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, onboarding program, kontinuirani razvoj kompentencija kroz edukacije te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijave traju do 22.10.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Kontakt specijalista u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž) u Rijeci i cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac osigurava, uz fiksnu plaću, mogućnost raznih bonusa temeljem operativnih postignuća, mogućnost rada od doma ili iz atraktivnog ureda u Rijeci te sportske aktivnosti (Multisport kartica). Prijavite se do 30.09.2023.

Audio Tour d.o.o. traži Djelatnika za operativne poslove (m/ž). Osoba na ovoj poziciji komunicira s turističkim agencijama i vodičima te unosi podatke u aplikaciju. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 30.09.2023.

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača / specijalista za biciklizam (m/ž) u Šibeniku. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za prodaju robe i savjetovanje kupaca. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se do 06.10.2023.

Komentirajte prvi

New Report

Close