PlanRadar dobitnik nagrade EY Poduzetnik godine

Autor: Marta Duić , 06. studeni 2019. u 11:14
Foto: PR

Tvrtka bilježi kontinuiran rast te sada pruža usluge za više od 5500 klijenata iz 43 zemlje

PlanRadar stručnjak za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji i tržištu nekretnina dobitnik je nagrade EY Poduzetnik godine u Austriji u kategoriji Startup. Stručni žiri je jednu od najprestižnijih poduzetničkih nagrada dodijelio tvrtki PlanRadar ocjenjujući rast, budući potencijal, inovacije, vodstvo zaposlenika i društvenu odgovornost. U pitanju je rješenje koje se tjedno koristi na preko 25.000 projekata, a broj klijenata im je veći od 20.000.

˝Ova nagrada dodatno potvrđuje uspjeh našeg poslovnog modela i kvalitetu našeg rješenja u oblaku Software as service (SaaS). Žiri je prepoznao naša izvanredna poduzetnička postignuća koja bilježe kontinuiran rast te sada pružamo usluge za više od 5500 klijenata iz 43 zemlje, uključujući Hrvatsku˝, izjavio je Sander Van de Rijdt, član predsjedništva Uprave i suosnivač tvrtke PlanRadar.

Prednosti koje donosi aplikacija PlanRadar prepoznale su internacionalne kompanije kao što su Strabag, Porr ili Hochtief, dok se u Hrvatskoj njome koriste Kamgrad, Abilia, Gark Konzalting, PDM Savjetovanje, ATP i Investinženjering u upravljanju građevinskim projektima i postojećim nekretninama.

Kako je ljetos u intevrjuu za Poslovni dnevnik izjavio Bojan Petković, direktor tvrtke PlanRadar za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju  Slovenija, Hrvatska i Srbija su glavni fokus njihovog poslovanja, ne zanemarujući ostale zemlje u regiji. Globalno gledano glavno tržište im je DACH regija u kojoj posebno odskače Njemačka. PlanRadar strana je investicija, a njihovi kolege iz Beča su prepoznale su ovo tržište i njegov potencijal u koji treba ulagati i razviti ga da dođe na razinu na kojoj je nekad bilo kada su u pitanju građevinske tvrtke i njihova snaga. 

˝Iako se proteklih godina građevinski sektor i tržište nekretnina u Hrvatskoj oporavilo od posljedica ekonomske krize, ti sektori i dalje zaostaju kada je riječ o digitalizaciji. Mnoge građevinske kompanije još uvijek koriste isti način poslovanja kao i prije 20 ili 30 godina – koriste olovku i papirnatu dokumentaciju, što može negativno utjecati na radni proces. PlanRadar omogućuje građevinskoj industriji i tržištu nekretnina digitalnu dokumentaciju, upravljanje zadacima i nedostacima tijekom čitavog životnog ciklusa projekta. Nadamo se da će nagrada EY Poduzetnik godine u Austriji još više uvjeriti naše potencijalne kupce da je PlanRadar pravo rješenje za njihovo poslovanje˝, Bojan Petković, direktor tvrtke PlanRadar za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju

Komentirajte prvi

New Report

Close